Home

Nering Bögel: hoofdsponsor van VC Fortutas 

De Nevobo volleybal dames van VC Fortutas zijn afgelopen zaterdag na een 0-4 overwinning op VC Hero in Herten kampioen geworden in de 2e Klasse L.

Gemotiveerd na een zomer beachvolleybal begonnen de dames aan het nieuwe seizoen. Een gemakkelijk seizoen werd het echter niet door wat blessures binnen het team. Ondanks dat wilden de dames toch gaan strijden voor een plek in de top 3.

De eerste wedstrijd wisten zij te winnen wat hen gelijk motivatie gaf om hun doel in de top 3 te eindigen werd ingezet. De dames van het door Nering Bögel gesponsorde team wisten de meeste wedstrijden over de streep te trekken door deze met 4-0 te winnen. De teamspirit en de hechte band binnen de groep, waarbij ook de nodige aanmoedigingen en grappige appjes van coach Mark ervoor gezorgd hebben om door te blijven strijden.

Het beloofde uiteindelijk een spannende strijd bovenin te worden.
Doordat de dames van VC Fortutas geregeld hun wedstrijden bleven winnen met 4-0 en concurrent Tecona behoorlijk wat sets verloren heeft, hadden de dames uit Nederweert afgelopen zaterdag aan een 0-4 uitzege genoeg om het kampioenschap definitief binnen te halen. De dames van Tecona hadden inmiddels eerder op de dag een set laten liggen waardoor de kansen voor de dames van Fortutas alleen stegen door de volle buit mee te pakken in Herten.

Dit nieuws kwam ook bij veel leden van de volleybalclub en natuurlijk familieleden van de dames terecht die zich geen moment bedachten en richting Herten af zijn gereisd om de dames uit Nederweert aan te moedigen. Dat heeft z’n vruchten afgeworpen waardoor de dames uit Nederweert de volle buit over de streep hebben getrokken en daarmee het kampioenschap definitief mee in de wacht hebben gesleept en zich na nog een wedstrijd te spelen dit seizoen zich kunnen gaan opmaken voor een nieuwe seizoen waarin ze zullen uitkomen in de 1e klasse.