Home

We mogen weer! Tot snel 

Op maandag 15 april werden in de sporthal de Bengele in Nederweert de vijf kampioensteams van VC Fortutas van het afgelopen seizoen gehuldigd. Er waren ruim 100 personen aanwezig in een gezellig drukke sporthal. Na de opening door voorzitter Niek Creemers was het woord aan wethouder Koolen. De wethouder feliciteerde namens het college van B&W de teams, de staf en het bestuur met deze mooie prestaties. Een resultaat waar de gehele vereniging trots op kan zijn. In de 39-jarige historie van VC Fortutas zijn er inmiddels 70 team kampioen geworden en het Nevobo Heren 1 team is het team wat de eer van dit 70e kampioensteam behaalde.

Huldiging

Vervolgens werden de teams gehuldigd. Als eerste jeugd CMV4-1 (1e deel competitie) en vervolgens Meisjes C1. Pieter Lempens van sponsor Lempenslilly kreeg het woord om namens de sponsors van het team (ook van Meel metaaltechniek sponsort dit team) het team en de vereniging te feliciteren. Trainer Roland nam nog even het woord om het team te trakteren op een verdiende taart.

Daarna was het jeugdteam CMV5 aan de beurt dat een bijzondere prestatie leverden door in 1 seizoen twee keer kampioen te worden. Zowel in de najaars- als in de voorjaarscompetitie speelden ze de sterren van de hemel.

Als 4e team werd de jeugd van CMV4-1 (2e deel competitie) gehuldigd waarna Jeroen Eekhout een terugblik gaf op dit mooie seizoen voor de CMV jeugd.

Tenslotte was de 70e Fortutas kampioen aan de beurt. De Nevobo Heren 1 werden afgelopen zaterdag kampioen en zorgden ervoor dat VC Fortutas weer in de heren 2e klasse gaat spelen.

Alle teams kregen per persoon een oorkonde, de jeugdspelers en staf kregen een medaille en de teams MeisjesC1 en Heren 1 kregen een kampioenschaal. Elk team kreeg van het bestuur een cadeaubon van Pins & Pints Bowling of ijssalon Florence om samen met het team nog een keer op stap te kunnen gaan.

Foto's van de huldiging vind je in ons fotoalbum.