Home

Nering Bögel: hoofdsponsor van VC Fortutas

Op donderdag 28 december vond traditiegetrouw het jaarlijkse intern volleybaltoernooi plaats om het jaar 2023 af te sluiten.

In sporthal De Bengele in Nederweert deden op deze gezellige en sportieve avond in totaal 10 teams mee bestaande uit leden, oud-leden en introducés. De wedstrijden waren stuk voor stuk leuk om te zien aangezien deze een spannend verloop kende. Zelfs de finalewedstrijden waren spannend en werden beslist op slechts enkele punten. Winnaar van het toernooi werd Team Jules, zij wonnen de finale nipt van Team Jos.

Na afloop van het intern toernooi genoten de deelnemers nog van een gezellige borrel.

Het bestuur van VC Fortutas bedankt iedereen voor de inzet en betrokkenheid bij onze vereniging in het afgelopen jaar en we kijken uit naar een mooi 2024. Geniet van de jaarwisseling en alvast de beste wensen voor het nieuwe jaar.