Home

Fortutas Feest 2018: zie fotoalbum

VC Fortutas heeft al menig speelster afgeleverd die vanuit Nederweert de stap heeft gezet naar volleyballen op een hoger niveau. Enkele leden van VC Fortutas kregen het idee om al die speelsters eens terug te vragen naar de basis en hier een leuk evenement voor te organiseren. En dat gaat op 14 mei aanstaande gebeuren in Sporthal De Bengele.

Onder leiding van Fred Hermans, oud trainer van het Heren 1 team en afgelopen jaren trainer/coach van Dames 1 van VC Weert in de Eredivisie zal de clinic gegeven worden.
Verschillende oud-speelsters van VC Fortutas, die geacteerd hebben van promotieklasse tot aan de eredivisie, treden weer in Nederweert aan. Hierna zal er dan nog een wedstrijd worden gespeeld tegen het Fortutas Dames 1 team, dat op deze manier hun promotie naar de 1
e
klasse extra glans kan geven.

Iedereen is uiteraard van harte uitgenodigd om deze unieke gebeurtenis bij te wonen. Hoe meer publiek er bij is, des te leuker is het voor de deelnemende speelsters. De aanvang op 14 mei zal zijn om 19.30 uur waar na een korte presentatie van alle deelnemende oud speelsters het volleybalgeweld zal losbarsten. Zorg dat je erbij bent!